Life Changing Moment

Gisteren ontstond er een life-changing inzicht voor mij dankzij de opleidingsdag van Onno Hamburger: ik zat al een tijdje te worstelen met het idee dat mijn rol als HR-interimmer en ondernemer elkaar gingen botsen. Als ik meer ga interimmen, heb ik weinig/geen tijd/rust voor ondernemen; en andersom werkt het net zo. 

Vanaf gistermiddag rondom 13:30 begin ik er anders naar te kijken. Eigenlijk kunnen deze twee rollen elkaar mooi aanvullen en ondersteunen. 

Interimmen geeft me een mooie kans om verschillende organisaties te leren kennen en om het netwerk op te bouwen, en door ondernemen word ik steeds beter in vanuit andere perspectieven denken, mijn kracht zo veel mogelijk inzetten, talenten van anderen ontdekken, kritisch nadenken, hart en ziel volgen etc.. Op zo’n manier helpt interimmen me beter en actiever te kunnen ondernemen en de dingen die ik van het ondernemen heb geleerd kan ik mooi toepassen in mijn HR-rol. 

Het probleem was dat ik ze beide leuk vond, maar ik was er ook van overtuigd dat ze niet tegelijk konden/mogen bestaan.

Na gisteren kan ik beide rollen met open armen ontvangen! Wat heerlijk en wat een opluchting! Het innerlijke conflict is verdwenen!

Nu kan ik (ga ik ook doen) echt genieten van de vrijheid, het avontuur en vooral het plezier in de dingen die ik doe!

Marieke Veenstra-Hoffmans, nogmaals veel dank voor het inspirerende gesprek! 🙂

#startup #happy #coaching #rust  #inspiratie #gesprekken #dankbaar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download de gratis videoserie

De 9 geheimen die succesvolle HR professionals weten waardoor de voorkomen dat medewerkers niet betrokken zijn bij initiatieven voor werkgeluk

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly