Boek een gratis
ToThepoint gesprek

Zin in een kopje (virtuele) koffie?

 

Voordat onze koffie op is, kan ik jou vertellen hoe je het engagement van jouw organisatie kan verhogen.

Hoe werkt het? Scrol naar beneden voor meer info of claim direct jouw gratis ToThePoint Gesprek. Elke maand is er het beperkte aantal plekken.

Fotoshoot Sofie-33
Fotoshoot Sofie-33

Waarom zo'n ToThePoint Gesprek?

Herken jij dit?

  •  Je organisatie groeit snel, er komt meer bij kijken.
  • De uitdaging om jouw medewerkers betrokken te houden wordt steeds groter.
  • Talenten, vooral jonge talenten, willen meer dan alleen het salaris.
  • Zinvol werk waarmee ze impact kunnen maken en waaruit ze voldoening kunnen halen vinden ze steeds belangrijker.
  • In de ‘War for talent’ blijven je toptalenten niet lang bij jou werken, als ze bij jou niet kunnen krijgen waar ze naar verlangen.
  • Jouw toptalenten vertrekken naar je concurrenten met alle kennis en ervaring die ze bij jou hebben opgedaan.
  • Je wilt het verloop gezond houden, want het kost jou een heleboel geld, tijd en energie.
  • Je wilt ook dat de medewerkers die blijven binden en boeien, zodat ze betrokken en bevlogen kunnen zijn en 100% willen gaan voor jouw organisatie. 

Je vraagt je af hoe je het engagement van je medewerkers hoog kan houden. Je wilt er iets aan doen, maar weet niet zo goed wat en hoe. Dan is dit ToThePoint Gesprek jou op het lijf geschreven.

 

Hoe werkt zo'n ToThePoint Gesprek?

Het gesprek duurt 1 uur en vindt plaats via Zoom. Net als de titel gaan we to the point werken.

Ik stel veel vragen en wil heel goed begrijpen waar je op dit moment mee worstelt en waar je straks naartoe wilt. En wat je in de weg staat.

Ik luister, observeer, voel en zie en geef meteen dingen terug waar nodig.

To the point en BLOEDEERLIJK.

Op deze manier komen we snel tot de kern en mogelijke oplossingen. Dat wil zeggen dat je ALTIJD weggaat met stappen die je meteen na het gesprek kan zetten. 

Als we een klik hebben en ik met mijn aanpak jou verder kan helpen, zal ik aan het einde van het gesprek een vervolgstap aanbieden.

Omdat ik bloedeerlijk werk, vind ik belangrijk om in het hele gesprek transparant te blijven, ook als ik een aanbod doe.

 

Wat zeggen anderen over
mijn werk en mij?

Sofie is de grondlegger van het Happy People-programma binnen de afdeling Customer & Digital Experience van ABN AMRO. Waar je als bedrijf normaal een heel team van mensen nodig hebt om een dergelijk programma op te tuigen, wist Sofie dit alleen te bewerkstelligen. Waar nodig riep ze de hulp in van collega’s. Dit maakte het programma inhoudelijk divers, extreem toegankelijk en playful. 

Sofies kracht is het creëren van verbinding tussen mensen. Ze krijgt mensen in beweging vanuit hun intrinsieke motivatie. Door haar organisatorische eigenschappen en onvoorwaardelijke inzet bouwde ze gestaag aan een van de meest opvallende en eigenzinnige programma’s binnen dit bedrijfsonderdeel. Het maakte mijn kennis en netwerk op eenvoudige wijze groter. En het werken met mijn collega’s simpelweg leuker.’

Anne-Marie Marree

Digitaal strateeg ABN AMRO

Sofie is een coach die jouw vraagstuk wil begrijpen om je vervolgens op een speelse manier nieuwe inzichten te geven. In de 5 sessies die we hebben doorlopen is Sofie effectief te werk gegaan. Ik vond het fijn om vlot “to the point” te komen.’

Anoniem – Freelance UX designer

Kom vandaag in beweging!
Stop met de verspilling van jouw tijd, energie en geld.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly